Zeurende collega’s, notoire “ik werk nog even door”types, lauw bier en slappe pinda’s. Wie gruwelt er niet van.

Waarom willen werkgevers toch zo graag een vrijdagmiddagborrel?

Een vrijmibo kan bijdragen aan het plezier en de verbinding van werknemers. Naast zingeving en voldoening de belangrijke elementen voor het bevorderen van het werkgeluk. Of te wel, blij werknemers, blije werkgever.

Maar hoe maak je een vrijmibo tot een succes?

Zorg voor een stimulerende omgeving!
Met onze Horsebox Bar komen we naar je toe. Lekker buiten, met een vuurtje, lampjes, je kent het wel. Het zorgt ervoor dat mensen niet op een stoel blijven zitten, maar rond lopen en waarschijnlijk met een collega in contact komen die ze normaal niet snel spreken.

Laat de sleur niet toeslaan!
Organiseer je normaal je vrijmibo op kantoor? Zet dan onze Horsebox bar eens voor je pand. Geheid een andere dynamiek, andere gesprekken!

Iets te vieren?
Vier je behaalde successen tijdens de vrijmibo. Een champagne toost serveren wij met een handomdraai uit onze de bar. Mag een bijzondere collega eens in het zonnetje? Hij mag het eerste biertje tappen! Zo combineer je de borrel met waardering en versterk je de onderlinge band.

Proost, Patricia en Jolanda

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment